Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Jarní #nakole. Do Alzy reklamovat sluchátka pak se ještě trochu projet. Jo a Podzemí višňovka

Musel jsem vyrazit do Alzy reklamovat sluchátka. Sony XM5 za nechutné peníze si pořídíte s tím, že by jim snad po deseti měsících nemělo upadnout jedno ze sluchátek. No, upadlo. Ale ještě jsou v záruce, tak s napětím očekávám, jak to dopadne.

Alzou je zde míněna ta v Horních Počernicích. Horních protože jsou na severu, zatímco Dolní jsou na jihu. A sice jsem ten den vůbec na kolo nechtěl, ale nakonec jsem to ještě dotáhl na nějaké to klasické kolečko. K vidění na Stravě, jako vždy.

(1) Jedna z možných propojek mezi Černým mostem a Počernicemi. Tohle je klasická ulice, mezi domy. O kousek níže jižně se dá porůznu projíždět v zeleni, ale ne všechno někam vede. O ještě víc níže podél rybníků, ale to už znáte z jiných #nakole.

(2) Otravné překvapení, přes první přejezd přes trať se nedá přejet. Kráter jak hrom. Takže jsem si trochu musel zajet k druhému přejezdu.

(3) Alza, včetně Alza Drive. A vypadá to, že to tam budou v dohledné době zavírat. Otevřeli Čakovice (u Globusu), mimochodem.

(4) Jo, všudypřítomná Andrejova vyrážka. Žlutý svrab. Smradlavý.

(5) Pokud byste někdy chtěli testovat jak vám pruží sedlo, kolo a tak vůbec, tak tady je ideální příležitost. Ty kostky jsou přííííííííííííííšerné. A dost dlouhé abyste z toho umřeli.

(6) Ještě loni to byla jen prašná cesta, ale něco s tím provedli, takže je to zpevněné. Ne po celé délce, ale dost dlouhé to už je. Milé, protože nemusíte jet po silnici kde všichni jezdí jak blázni.

(7) A pokračovat můžete po okraji místního obrovského golfového hřiště.

(8) Od železničního přejezdu na Jilemnické směrem na sever taky už je prima použitelný oddělený asfalt od samotné silnice. Ještě nedávno to byla jen poněkud úzká silnice.

(9) No a tady to buď můžete vzít po silnici, nebo kličkovat mezi garážemi.

(10) Skvělý rovný asfalt, ideální pro kolečkové brusle, kdybyste chtěli.

(11) Někdy loni, předloni? to tady bylo proměněno v cestu plnou ostrých větších šutrů, ale jak jde čas, tak to začíná být poněkud lépe sjízdné. Ne nezajímavé je, že v údolíčku na jedné straně by měl být vlez do podzemí pod letištěm. Podzemí višňovka