Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Cyklistický tým Segafredo bodoval na Prima Cupu (TZ)

Praha, 11. srpna 2021 – Cyklistický tým značky Segafredo v čele s kapitánem Dominikem Haškem, bývalým hokejovým brankářem, se zúčastnil závodu Segafredo Sahara Race. Ten se uskutečnil v rámci seriálu horských kol pro širokou veřejnost – Prima Cup 2021. Nejlepšího času z nováčků týmu Segafredo dosáhl Jaroslav Šebesta a obsadil tak 6. místo. Jan Čermák, zkušený závodník týmu Segafredo z předchozích let, obsadil 3. pozici. Tým Segafredo se zúčastnil trasy dlouhé 15 km.

„S ohledem na úspěšné předchozí ročníky jsme i v letošním roce sestavili náš tým z nadšených cyklistů a zároveň fanoušků kávy Segafredo. Ze zájemců, kteří se nám hlásili přes naše sociální sítě byla sestavena finálová dvanáctka, která byla z části tvořena závodníky, kteří s námi jeli v minulém roce a z části nováčky. Tentokrát jsme v týmu přivítali i ženu. Sestavu doplnil také kapitán týmu Dominik Hašek,“ vysvětluje Petra Knapová, marketingová manažerka společnosti Segafredo Zanetti pro Českou republiku a Slovensko a dodává „Letos jsme se zaměřili i na podporu našich závodníků, každý nováček si mohl přivést fanouška, kterého jsme vybavili tričkem, aby na trati bylo vidět, které barvy podporuje.“ 

Kromě celkového pořadí v rámci samotného závodu Segafredo Sahara Race byli vyhodnoceni i tři nejrychlejší členové týmu Segafredo. Zkrátka nepřišli ani ostatní závodníci, kteří si mohli dopřát kávové občerstvení ve stylovém stánku Segafredo. 

Společnost Segafredo dlouhodobě podporuje různé sportovní aktivity a cyklistika je jí obzvlášť blízká – tým Trek-Segafredo je již několik let pevnou součástí světového profipelotonu
a umísťuje se v popředí nejprestižnějších světových závodů. V českém prostředí pak káva Segafredo již 4. rokem povzbuzuje všechny závodníky Prima Cupu (dříve Nova Cup), seriálu horských kol pro širokou veřejnost.

Více informací na www.segafredo.cz

-Konec-

Segafredo Zanetti CR spol. s r.o.

Společnost Segafredo Zanetti CR byla mezi prvními průkopníky italského espressa v Čechách a během krátké doby se stala největším dovozcem a dodavatelem italské kávy pro restaurace, kavárny a hotely. Na českém trhu působí již 25 let a svojí aktivní činností a širokou nabídkou italské profesionální kávové technologie výrazně přispěla k tomu, že se italské espresso a další italské kávové speciality natrvalo umístily v nabídce českých gastronomických provozoven na předních místech. 

www.segafredo.cz

www.facebook.com/SegafredoCZ

www.facebook.com/SkolaKavySegafredo
www.instagram.com/segafredo_zanetti_cr