Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Český výrobce kol Repete spouští službu umožňující personalizovat (TZ)

Český výrobce kol Repete uvádí novou službu Decode Your Individuality: od nynějška bude mít zákazník možnost promítnout svůj charakter do osobité barvy rámu. Kódy barev tvoří funkční propojení mezi vlastním temperamentem a podobou hotového kola.

Služba je založena na procesu dekódování, který však nemá jasný vzorec nebo návod: podstatou je vnitřní preference či cesta k rozhodnutí pro konkrétní odstín barvy. „Zákazník konzultuje svou představu o barvě přímo s námi. Získává tak možnost vstoupit do procesu výroby a ovlivnit to, jak výsledný produkt vypadá,“ říká spoluzakladatel Repete Mikoláš Voverka.

 

Značka Repete kombinuje minimalistický design s nejlepšími jízdními vlastnostmi kola. „Lokální produkce nám umožňuje klást důraz na kvalitu a jedinečnost provedení. Důležitá je dějová linka, která se při tvorbě kola odehrává. Možností personalizace barvy dáváme zákazníkovi již od počátku prostor být součástí příběhu, který sám následně rozvíjí,“ doplňuje spoluzakladatel Repete Robin Fišer. 

Grafické pojetí kol zůstává, na zákazníkově výběru je hlavní barva rámu, rozhodnutí mezi bílým nebo černým logem a taky to, zda bude v lesklém, či matném provedení. Více informací o procesu objednání naleznete na webové stránce věnované této službě.  

Kampaň Decode Your Individuality vznikla ve spolupráci s kreativním studiem Pure Stuff, které se značkou dlouhodobě spolupracuje na tvorbě obsahu. „Fotografie mají svojí jednoduchostí a hravostí ilustrovat lidskou jedinečnost a odlišnost. Zapojením módy a zobrazením rámu kola jako určitého druhu šperku vznikl editorial, který je v rámci cyklistiky neobvyklý,“ říká zakladatel a fotograf Pure Stuff Pepa Dvořáček. Za grafickým pojetím kampaně stojí grafik Martin Kolerus, autor kompletní vizuální identity značky a grafické podoby kol.

V nabídce značky jsou dva modely kol — silniční Reason, který představuje nekompromisní pojetí moderní silniční cyklistiky, a gravel model Verne, který je určen k jízdě na nezpevněném povrchu. Rámy kol jsou svařovány z vysokopevnostní oceli Columbus, která vyniká ultimátní pevností a dlouhou životností. Za současnou podobou rámů stojí několikaletý in-house vývoj zaměřený na výrobu vlastních segmentů rámu, jako jsou odlévané patky z nerezové oceli, integrovaný systém vedení lanek nebo odladění postupu lakování.

Repete je firma s technologickým zázemím zaměřená na výrobu prémiových kol. Vývoj i výroba cyklistických rámů probíhá kompletně na pražských Vinohradech. Kola se prodávají do celého světa a to přímou cestou, nebo ve specializovaných prodejnách. Značka drží prestižní ocenění Best Road Bike, které obdržela na severoamerickém veletrhu NAHBS. Kromě produkce vlastních kol se věnují tvorbě magazínu a komunitním aktivitám, jako jsou pravidelné vyjížďky nebo besedy s hosty v pražském showroomu Repete.