Stisknutím "Enter" přejdete na obsah

Elektrokolo G2G od tvůrců Enduro motorek (včetně FOTOgalerie)

Elektrokolo G2G od tvůrců Enduro motorek. Další fotografie v galerii na konci článku
Elektrokolo G2G od tvůrců Enduro motorek. Další fotografie v galerii na konci článku

V Ebike Partners mají v komisi G2G. Ve speciální stavbě osazené díly TOP Shimano. Kola 29″, komponenty XTS, náboje XT, tlumiče Öhlins. Jak píše Slavo z prodejny, rozhodně si zaslouží “promo a vlastní článek“. 

Sami tvůrci k G2G modelu říkají:

Naším hobby jsou enduro motorky a tak jsme začali hledat i další adrenalinový sport, který je však šetrnější k přírodě.

Na trhu jsme nenašli kolo, které by nám ten správný adrenalin vlilo do žil, proto jsme navrhli vlastní a jedinečné enduro elektrokolo G2G.

V G2G se spojuje špičková výbava s nadupanou sílou a stylovým vzhledem. Elektrokolo jsme postavili, na osvědčené platformě rámu od značky ROCK MACHINE. Podvozek osadili komponenty od značky ÖHLINS, které jsou prověřeny závody světových sérií a získali nejedno ocenění. 

Pro komponenty e-biku jsme použili nejvyšší řadu od značky SHIMANO a výrobky od značky WTB.

Anglickou zkratkou G2G jsme pojmenovali naše elektrokolo, protože zcela vystihuje jeho původ a důvod proč tento projekt vznikl. Zkratka G2G ve volném překladu znamená „Pojďme ven! Sejděme se s přáteli!“ a zažívejme společné emoce a nezapomenutelné zážitky!      

Elektrokolo G2G od tvůrců Enduro motorek
Elektrokolo G2G od tvůrců Enduro motorek

Oslovili jsme výrobce a zastoupení a pustili se do našeho projektu limitované edice enduro elektrokola.

Svojí kvalitou jsou G2G enduro elektrokola srovnatelné s motorkou, ale vlastnostmi odpovídají kolu.

Chcete otestovat, co všechno naše enduro elektrokola G2G dokáží? Tak právě Vy si můžete kolo vyzkoušet zcela zdarma! Zapůjčte si naše kola stvořená pro zážitky na nějaký super výlet!

Můžeme Vám nabídnout:

Naše enduro elektrokolo G2G je naprostá bomba, co se týče manipulace, ovládání, výkonu i prožitků. Celé kolo včetně pedálů a baterie váží 23,68 kg, má tři výkonnostní režimy (ECO, TRAIL, BOOST), a výjimkou nebude ani dojezd až na 100 km.

Podrobnosti

Komponenty SHIMANO

Komponenty SHIMANO XTR splňují nejvyšší možné požadavky závodních jezdců. Vynikají precizním zpracováním, rychlou odezvou na požadavky jezdce a nízkou hmotností.

Elektrický systém SHIMANO

Elektrický systém Shimano STePS E8000 poskytuje vysoký výkon až 70Nm (300%) ve třech režimech (ECO, TRAIL, BOOST) a dlouhou výdrž baterie až 100 km (800Hm) pro širokou škálu cyklistických vyjížděk. Nízká hmotnost motoru 2,88 kg a baterie umožňuje výrazně jednodušší ovládání kola a přináší úžasné zážitky z jízdy.

Vidlice ÖHLINS

Závody osvědčená odpružená vidlice TTX18 z DH38 Race Fork od Öhlins byla přepracována tak, aby poskytovala optimální trakci a kontrolu nejen na trailech a Enduro závodních tratích. Sada kazet TTX18 se stopově optimaliz vaným pístem 18 mm pro zlepšení malé citlivosti při nárazu. Se zvýšenou šířkou pásma tlumicího tlaku se zlepšila odezva a citlivost tlumicího ventilu.

Tlumič ÖHLINS

Tlumič nárazů TTX 22 od Öhlins je navržen tak, aby zvládal nejnáročnější sjezdové tratě Světového poháru a zároveň poskytoval maximální efektivitu při šlapání pro ploché a stoupající úseky nejen trailů. Tlumič má konstrukci dvojité trubky, která umožňuje optimální rozložení tlaku plynu v komorách. Tím je zajištěn konzistentní výkon tlumení na všech typech terénu a zlepšena odezva tlumení, aby byla zajištěna vynikající kontrola pohybu kola a pneumatiky.

Rock Machine FPS

Technologie FPS (Floating Pivot Suspension) od Rock Machine zajišťuje systém odpružení s plovoucím uložením tlumiče specificky modifikovaný pro vyšší zdvihy a charakteristikou optimalizovanou pro jízdu i na nejnáročnějších trailech.

Rám kola Rock Machine

Technologie Shark Spine EVO Vám kromě navýšení torzní tuhosti rámů Rock Machine při zachování skvělé schopnosti absorbovat vibrace, nabízí i vysokou ovladatelnost kola díky maximálně nízko položené rámové trubce.

Máte zájem? Kontaktujte Ebike Partners. Cena vyobrazeného modelu v černo-žlutém provení je 188 759,- Kč